IV Jornada d’Advocacia Virtual de la UOC

General

El passat 27 de maig, es va celebrar una nova edició de les Jornades d’Advocacia Virtual organitzades per la UOC, en les que aquest any, es tractava de profunditzar en aspectes com la qualitat, les operacions i els processos com elements de fidelització en els despatxos d’advocats i empreses de serveis jurídics.

Aquest any, MES ADVOCATS va ser convidat com a ponent de les Jornades, amb la finalitat d’explicar la transformació del despatx d’advocats a empresa de serveis professionals, podent compartir la nostra experiència amb futurs lletrats i companys de professió.

A més, vam tenir el plaer de compartir taula amb el Jordi Maristany, Fundador i Soci Director de “Maristany Advocats”, Eva Bruch, Sòcia de la consultora “+More ThanLaw” i Juan Pardo, Director General de “Legálitas”.

Van esdevenir ponències realment interessants, on es va posar de relleu la necessitat de que els advocats i els despatxos estiguin digitalitzats. S’està comprovant, que els estudiants, però també la societat en general, cada cop més busquen la conciliació de la vida laboral amb la personal, donat que la felicitat cada cop pesa més. Per això, ens hem de valer de les TIC, però també d’un entorn laboral i d’un projecte motivador.

Una altra idea interessant, és que s’ha de generar una cultura orientada a la qualitat, establint uns valors i complint-los, de tal manera, que en tot el que fem, llueixin aquests valors. Un client satisfet pot convertir-se en el nostre millor venedor i per això, hem d’intentar superar les seves expectatives; la qualitat i la fidelitat és un imperatiu de negoci. Tal i com va dir Aristòtil, “Som el que fem. L’excel·lència no és un acte, sinó un hàbit”.

La digitalització del treball, ens permet mantenir aquesta qualitat, aportant una nova mentalitat a l’hora de treballar, noves eines i molta més informació. Això si, aquesta informació hem de poder-la mesurar, per poder elaborar una millor gestió del coneixement del despatx, donat que allò que no podem mesurar, no ho podem gestionar. Com va dir un altre gran pensador com Albert Einstein, “la informació no és coneixement, l’única font de coneixement és l’experiència”.

Per acabar, voldríem agrair a la UOC i a +More ThanLaw que hagin comptat amb nosaltres per participar com a ponents en una de les taules i per seguir oferint aquestes jornades, que ens ajuden a reflexionar i a millorar el nostre dia a dia.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − 9 =