La nova advocacia vista pel Legal Management Forum

General

Ahir es va celebrar la segona edició del “Legal Management Forum”, un esdeveniment que com els seus propis organitzadors indiquen reflexiona sobre els principals reptes i oportunitats del sector de l’advocacia. MES ADVOCATS va ser present en aquesta segona jornada de la que, entre d’altres, hem extret les següents reflexions:

1.- El mercat ha evolucionat i segueix evolucionant, motiu pel qual els despatxos han d’avançar. Per poder-ho fer cal reconnectar amb l’esperit emprenedor que tots els socis dels despatxos tenim i des d’aquesta perspectiva enfocar el futur.

2.- Hem d’interioritzar la tecnologia i ser visibles a les xarxes, però tot això no servirà de res si no aportem qualitat.

3.- Hem d’innovar i equivocar-nos, sense por, sent capaços de crear entorns segurs per la creativitat, en els que equivocar-se no sigui equivalent a fracassar.

Una pregunta va quedar sense resposta: com ser immediats en les nostres respostes als clients, sense perdre la finor que requereix un assessorament jurídic de qualitat?

I entre totes aquestes idees, potser una rellevant pels despatxos petits i mitjans com el nostre: no hi ha un únic camí ni una única solució. Cadascú hem de trobar el nostre propi segell personal tenint molt en compte, això sí, les generacions “milennials”, y, z i les que puguin anar venint.

I ens quedem amb una de les frases d’aquesta jornada:

“Do interesting things and interesting things will happen to you” – John Hegarty.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 + sixteen =