Legal Management Forum 2017: Embracing Innovation

General

Embracing Innovation!!

Sota aquest lema s’ha celebrat avui la Quarta Edició del Legal Managment Forum, en la que de nou, MES no ha volgut faltar, escoltant els ponents i prenent bona nota de tot el que s’ha parlat i debatut.

Aquest foro ens permet, com a empreses de serveis legals, ja no com a despatx d’advocats, reflexionar i replantejar la forma de treballar, la forma d’organitzar-nos, la forma de ser, i en definitiva redissenyar en determinats casos el nostre model de negoci.

Tornem amb noves visions, amb noves idees, però també amb el convenciment que anem pel bon camí.

Volem remarcar la ponència del Dr. Francisco J. Martín, relativa a l’impacte de la intel·ligència artificial a l’advocacia a qui nosaltres en particular volem agrair la desmitificació que ha realitzat de la Intel·ligència Artificial (IA), el Machine Learning (ML) i el Deep Learning (DL). Totalment d’acord amb que el ML és simplement una eina que ens permet analitzar gran volum de dades, i que automatitzarà les nostres tasques, però poc més per ara.

Com no podia ser d’una altre manera volem compartir algunes de les idees sorgides al llarg de la jornada d’avui i amb les que estem més que d’acord:

“Law firms are not the exclusive providers of legal services” Mark Cohen

“We must understand that tecnology is a resource that we can use to do our services more effectivly and efficiently than ever” Mark Cohen

“És fàcil parlar d’innovació i disrupció però cal assumir que portar-ho a terme altera el principi de retorn a curt termini” Juan Picon

“La innovació no l’hem de constrènyer només a la tecnologia; la tecnologia és l’eina però la innovació va més enllà” Joaquín Latorre

I una última idea final amb la que MES ADVOCATS porta ja un temps treballant i desenvolupant: la utilitat dels processos, per oferir als nostres clients, però també als nostres equips un resultat més eficient, eficaç i amb més valor.

Seguirem atents a tota la revolució tecnològica sense oblidar que aquesta té com a finalitat poder prestar un millor servei.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

five + 5 =